LØKKENLIG – IBU 46 / EBC 17

Steam Beer

UDSEENDE

Lys gul IPA med dejlig hvidt skum.

AROMA

Maltsødme, citrusfrugter (grape) og hyldeblomst.

smag

Maltsmag, tør og letbitter øl med en frugtagtig eftersmag.

ØL OG MAD

Løkkenlig er en øl, der med sin let bitre smag passer godt til alle danske frokostretter. Især æggekage, stjerneskud og pariserbøf kan foreslå

Historie

Løkkenlig er en af de øl, der er opstået som en sommerøl. Den ses ofte i samme serie som Løkkendarisk, Løkkensalig og Løkkensgang. Ordspillet hvor ordet ’LØKKEN’ indgår har været kilde til megen grin.

det siger andre om øllet

Ølbloggen Beerdedbastard: ”En rigtig fin ipa. Rammer stilen fint med både malten og humlen. Bitterheden er tydelig, men ikke skræmmende. Den vil jeg gerne sidde ved Løkken Bryghus og drikke i sommervarmen”. Ølbloggen Tidtilenøl: ”Ser forfriskende ud, og det er den også. Man mødes af en duft af fyrrenåle og en anelse citrus. Der er brugt amerikanske humler, men det er en afdæmpet brug, der ikke skræmmer folk væk. En god IPA hvis man er ved at lære typen at kende og ikke er så vant til humlen”. Ølbloggen Ugensoel: ”Vi er i den amerikanske stil med tydelig brødfornemmelse, flødekaramel og lidt græs, grape, urter og fyrrenåle. Sådan er det hele vejen igennem både på næsen og i munden”.