PAKHUS PORTER- IBU 25 / EBC 94

Baltisk Porter

UDSEENDE

Kulsort øl med et blot beige skum.

AROMA

Maltsødme med let duft fra lakrids og røgmalt.

smag

Meget letdrikkelig porter med smag af lakrids og en anelse røgmalt.

ØL OG MAD

Pakhus Porteren passer især godt til tunge stegeretter som f.eks osso-buco. Kan også anbefales til chokoladekage og andre desserter med chokolade. Et rigtig godt valg, når livets øjeblikke skal nydes.

Historie

Smørkræmmerens Pakhus, Vrenstedvej 12 i Løkken blev bygget i 1862 af skudehandler Jens Peter Larsen- Pakhuset er bla. fungeret som vognremise, gæstestald og kornlager. I dag huser det bla. LØKKEN BRYGHUS. Den nuværende ejer kunnde d. 28. marts 2021 fejre 40 års jubilæum med pakhuset.

det siger andre om øllet

Ølbloggen beerdedbastard: ”Sort som forventet. Lækker nougatfarvet skum. Smagen er præget af de ristede malte, kombineret med røg, lakrids og en smule chokolade. En rigtig fin porter der gør hvad den skal og måske lige lidt mere”. Ølbloggen Tidtilenøl: ”Blød og meget behagelig at drikke. Den ristede malt og det sødlige islæt af røg og lakrids kæler for ens smagsløg. En virkelig vellykket porter”. Ølbloggen Ousen om øl: ”Det var en fin og let drikkelig porter, som gjorde det ret godt, som følgesvend til lidt gaming. En helt klassisk porter med ristet malt, lidt kaffe, en smule sødme og en fin bitterhed”. Ølbloggen Ugens øl: ”Glimrende porter – der er ikke mange der bliver uvenner med den. Der er skruet op for bål, røg, mørkristet malt og man fornemmer bitterstofferne i næsen”.