
RAJFOG – IBU 26 / EBC 30
Traditionel Tysk Bock
UDSEENDE
Kobberfarvet med fyldigt skum.
AROMA
Fyldig maltaroma, balanceret humlebitterhed.
smag
Middelsød maltsmag med indslag af julens krydderier.
ØL OG MAD
Rajfog er særdeles egnet til de danske traditionelle middagsretter som f.eks. flæskesteg, stegt flæsk, frikadeller og dansk bøf. Fungerer også godt til vildtretter.
Ordforklaring
’RAJFOG’ er et ord vendelboerne bruger for snestorm.
det siger andre om øllet
Ølbloggen Ousen om øl: ”Jeg forventede en solid bock, og det fik jeg”. Ølbloggen Ugensøl: ”Jeg er en stor fan af bocks. Og den her er godt lavet og bestemt i stil. En god bock som jeg gerne vil have mere af”. Ølbloggen Beerman_dk: ”En virkelig fin bock med dejlig smag af blandt andet karamel, rugbrød og lidt lakrids. Den er ganske sød og malten smager fint igennem – alt i alt var jeg ganske tilfreds med den”. Ølbloggen Tidtilenøl: ”Den er mørk og toppes af beige /lysebrunt skum. Man mødes af en dejlig duft af mørk malt og og karamel. Der er smag af ristet malt, rugbrød og karamel. Det ristede bliver hængende i eftersmagen sammen med en anseelig mængde bitterhed fra humlen”.